Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

El Nadal ja ha arribat a Port Olímpic

navidad-en-port-olimpic
El Nadal ha arribat a Port Olímpic, i us volem presentar les diferents experiències que podeu viure al Port Olímpic. Estem segurs que trobareu una oferta variada de gastronomia i activitats d'oci on regalar i viure el Nadal.

Per una banda, els restaurants de Port Olímpic han preparat menús especials per a aquestes dates. Al Port Olímpic trobareu el lloc perfecte per celebrar els dinars i sopars de Nadal, ja sigui, d'empreses o familiars. La majoria de restaurants, de Port Olímpic, disposen de salons habilitats per a reunions i celebracions, sales condicionades, un servei excel•lent i una oferta gastronòmica variada, des de carns a mariscs i arrossos.

D'altra banda, també podeu venir a viure una gran experiència a Port Olímpic amb les nostres empreses de xàrter, que proposen viure i regalar experiències aquest Nadal. Podreu descobrir el món d'oci que us ofereix Port Olímpic en: “Passejos en veler, pàdel surf, pesca en altura, la teva decideixes però viu el Nadal”.

Anima't a viure Port Olímpic amb la teva família, amics i persones estimades i comparteix les teves fotos en Twitter o Instagram, esmentant el port perquè puguem compartir les vostres instantànies.


Utilitza Twitter @PortOlimpic y para Instagram @portolimpicbcn