Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Un any d'activitats i objectius complerts

compromesos-portolimpic-barcelona
En aquestes dates tots aprofitem per realitzar una anàlisi del succeït durant l'any.
Amb una visió real de tots els esdeveniments, on pots comparar els plans que vas dibuixar, la seva projecció durant els dotze mesos, i els punts que has complert.

Sempre és fàcil marcar amb il•lusió, idees i reptes sobre un calendari, però és el compromís, l'esforç i la constància, de totes les persones que participem, les que fan que cada mes, aquestes propòsits es converteixin en una realitat. Per aquesta raó, volem transmetre a totes les persones, empreses, i associacions el nostre agraïment per haver fet realitat un any 2016, replet d'activitats i objectius complerts.

Esdeveniments com l'Olímpic Market, que ens va acompanyar al maig, juny, juliol i octubre. Una cita ja consolidada al calendari de la ciutat, on vam poder gaudir del magnífic ambient i de la seva àmplia varietat de productes i activitats per a totes les edats, gràcies a l'excel•lent organització i a les seves actives propostes.

El Marina Day, celebrat a mitjans de juny, una iniciativa impulsada per l'Associació Catalana de Ports Esportius que ja és una realitat en les nostres instal•lacions. Un increïble cap de setmana festiu que acosta el port a tota la ciutat, introduint diferents activitats nàutiques com són la vela lleugera, el pàdel surf, el rem, la pesca, o les regates de creuer, aconseguint crear afició entre joves i famílies, i trencant els motlles que l'oci nàutic és elitista.

També hem donat la benvinguda a nous restaurants i a empreses d'activitats nàutiques, reforçant la nostra àmplia oferta. A més de complir amb un pla de reformes en les instal•lacions del port, amb la finalitat d'oferir la millor qualitat del nostre servei i seguir millorant la satisfacció de tots els usuaris.
Millores com la nova bugaderia amb màquines d'última generació, el nou desfibril•lador cardíac per atendre possibles urgències mèdiques, la llanterna del far verd del dic d'abric amb una major intensitat, el canvi d'operadora de wifi per assegurar la correcta connexió, la pantalla de TV informativa situada en capitania al costat dels nous cartells informatius situats en tot el port, el nou vehicle ecològic a gas liquat destinat a les tasques de manteniment, o el canvi de paviment en el barader són alguns exemples del nostre compromís amb tots els usuaris i el medi ambient.

En l'àmbit esportiu, vivim la trepidant regata Mil Milles- Campionat d'Espanya d'Altura, donant la sortida el 16 de juliol, i sent el port d'arribada dels valents regatistes que recorrien el dur recorregut.
Una emblemàtica regata d'altura pel Mediterrani que ja té data l'any que ve amb sortida i arribada des de les nostres instal•lacions.
Les populars regates que celebren els caps de setmana el Centre Municipal de Vela, amb cites ja clàssiques com és la Regata de Nadal, que aquest any celebra la seva reconeguda 22a edició, o l'ampli ventall d'activitats nàutiques que se celebren cada dia en les aigües del port, vela lleugera, pàdel surf, esdeveniments corporatius, organitzades per l'àmplia oferta d'empreses situades en el port, que converteixen a les nostres instal•lacions en un infinit marc esportiu per a totes les edats.

Fruit d'això, és la renovació del distintiu de la Bandera Blava, un important guardó reconegut a escala internacional, que premia la gestió ambiental, la seguretat i la qualitat en tots els serveis del port. Port Olímpic també ha estat l'escenari triat per signar aquest any el primer