Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

El Saló Nàutic de Barcelona, a punt

Stand Up Paddle Surf IV Barcelona SUP Festival Port Vell 55ª edición Marina Tradicional Nautic Village By The Cooluxury jornadas a emprendedores 70 en embarcaciones  centenar de novedades Fusta del Port Vell 12 al 16 de octubre recreo náutica deportiva 165 en el agua 260 expositores 670 embarcaciones

Amb més de 260 expositors previstos, 670 embarcacions -165 a l'aigua-, i centenars de productes i serveis de l'àmbit de la nàutica esportiva i d'esbarjo, el Saló Nàutic Internacional de Barcelona torna aquesta setmana, del 12 al 16 d'octubre, als molls d'Espanya i de la Fusta del Port Vell.

La fira mostrarà més d'un centenar de novetats (més de 70 en embarcacions i unes 30 en motors i electrònica) i, com a novetat, dedicarà una zona expositiva i unes jornades a emprenedors. Les zones d'oci per a iniciar-se en les activitats nàutiques, l'espai Marina Tradicional i l'àrea Nautic Village By The Cooluxury, dedicat a la moda, el disseny i la gastronomia, seran previsiblement les més visitades durant aquesta 55a edició.

Diverses empreses instal·lades a Port Olímpic exposaran les seves novetats i serveis a la fira, que un any més es convertirà en el centre d'atenció per a tots els aficionats a la nàutica. A més de diverses presentacions d'empreses, regates i associacions, en l'agenda destaca especialment la tarda nit del divendres 14 d'octubre, en què s'han previst concerts, desfilades de moda i la "Swimnight & Caiac", una travessia nedant nocturna a les aigües del Port Vell. Dissabte 15 també es durà a terme el IV Barcelona SUP Festival, la trobada d'aficionats de Stand Up Paddle Surf.

www.salonnautico.com