Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Escapada a la Costa Brava amb Business Yachtclub Barcelona

Business Yachtclub Barcelona Natural del Cap de Creus Cala Pelosa, Cala Montjoi, Cadaqués, Port Lligat, Cala Jugadora, Cova de l’Infern, Cala Bona, Cala Guillola, Cala Culip y Cala Prona
Si vols descobrir o tornar a explorar alguns dels racons més bells i salvatges del Parc Natural del Cap de Creus, Business Yachtclub Barcelona t'ofereix l'oportunitat, tant si ets soci com si no ho ets.

L'exitós club de navegació amb base a Port Olímpic ha programat per a aquest cap de setmana, amb sortida des de Palamós el divendres 23 a primera hora de la tarda i tornada el diumenge 25 a la tarda, una escapada en flotilla a la Costa Brava, per gaudir de Cala Pelosa, Cala Montjoi, Cadaqués, Port Lligat, Cala Jugadora, Cova de l'Infern, Cala Bona, Cala Guillola, Cala Culip i Cala Prona. A més, la sortida inclou un dels reptes més apassionants per als navegants en aquest petit paradís, que és passar el Cap de Creus.

Les dues nits es passaran a la fonda, en algunes de les cales més boniques, i a més diumenge també s'ha previst fer el bany i practicar snorkelling a les Illes Medes.

L'activitat s'ofereix tant a socis de Business Yachtclub com a no abonats, a diferents preus.

www.business-yachtclub.com