Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Open Camp

opencamp-portolimpic

Open Camp és el primer parc del món dedicat a l'univers de l'esport, on t’esperen diverses experiències per sentir, al costat de la família o els amics, les sensacions fins avui reservades als esportistes professionals. Situat a l'Anella Olímpica de Barcelona, el nou parc ha obert fa uns mesos, amb l'objectiu d'oferir un nou concepte que uneix entreteniment i diversió, conegut com sportainment.

Al parc de l'esport es poden experimentar minuts de glòria en escenaris reals com l'Estadi Olímpic, el Museu Olímpic, la Torre Telefònica o els camps olímpics de beisbol i hoquei, per sentir-se estrelles de l'esport per un dia. En total, Open Camp ofereix una trentena d'experiències: xutar a la porteria de l'Estadi Olímpic mentre la graderia crida el teu nom, gaudir de la passió pel motor a la Torre Telefónica, visitar el Museu Olímpic i de l'Esport, convertir-te en el màxim anotador a la primera pista interactiva de bàsquet de tot Europa, participar en una innovadora lliga de videojocs, i acabar la visita amb la sorprenent cerimònia de clausura, per reviure moments memorables de la història de l'esport.

Open Camp també inclou una selecció de curtmetratges esportius i una variada oferta de restaurants tematitzats, entre d'altres experiències.

www.opencamp.com