Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic s'omple de famílies durant el Marina Day i l'Olimpic Market

nueva-foto
Aquest cap de setmana Port Olímpic ha rebut la visita de multitud de famílies que s'han acostat al mar i a les activitats nàutiques aprofitant el Marina Day, la jornada de portes obertes dels ports esportius, i també l'Olimpic Market, el mercat de roba i complements que se celebra mensualment al port.

Port Olímpic ha estat un dels 30 ports de tot el litoral català que han celebrat el Marina Day, amb un ampli ventall d'activitats i tallers gratuïts, organitzats amb l'objectiu d'obrir els ports i acostar el mar a la ciutadania.

Ha estat un cap de setmana festiu, en què els participants han pogut gaudir de batejos de mar, amb sortides en veler, caiac i pàdel surf. A més, han tingut lloc tallers infantils i concerts i espectacles. La celebració de l’Olimpic Market, amb una àmplia oferta de marques de roba, complements i artesania, ha afegit ambient i molt colorit al Marina Day de Port Olímpic.

"Estem molt contents amb l'afluència de públic que hem tingut durant tot el cap de setmana -ha explicat el capità de Port Olímpic, Jorge Bonal-. En general ha estat un públic familiar, al qual hem aconseguit apropar al port i a les seves activitats, i en alguns casos hem aconseguit crear afició, introduint-los al món de les activitats nàutiques, el rem, la moto nàutica i la pesca".

El Marina Day és una iniciativa impulsada per l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) per apropar el ciutadà als ports i al mar. La bona acollida de l’edició de l'any passat ha fet que se sumessin molts ports de la resta d'Espanya. Aquest 2016 s'ha comptat amb el suport del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, la Federació Catalana de Vela, Barcelona Turisme, Port de Barcelona, Patronat de Turisme de la Costa Brava, Diputació de Barcelona, Garmin i la Federació Espanyola de Ports Esportius i Turístics.

portolimpic-marinaday-2016