Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic acull la presentació oficial del Marina Day

Port Olímpic Barcelona presentan la edición de los puertos el Marina Day

Port Olímpic ha acollit la presentació oficial del Marina Day 2016, la diada dels ports esportius. A l'acte han estat presents Tomàs Gallart, president de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET, organitzadors del Marina Day); Joan Guitart, vicepresident de la Zona Barcelona de l'ACPET i director del Port Olímpic; la medallista olímpica Natalia Via-Dufresne i el regatista Toni Rivas, que han apadrinat la presentació oficial del Marina Day a Catalunya.

Gallart ha presentat l'edició 2016 del Marina Day destacant la bona acollida de la primera edició, celebrada l'any passat: "Els ports volem obrir-nos a la ciutadania ja que som una porta d'accés al mar, on es poden realitzar multitud d'activitats, també sense disposar d'embarcació. Els ports són del ciutadà i el Marina Day vol estendre la cultura nàutica a tot el món. Benvinguts al mar, aprofiteu el Marina Day per donar el primer pas".

Natàlia Via-Dufresne i Toni Rivas han mostrat el seu suport al Marina Day reivindicant una major afició a la nàutica en un país on sembla que la gent viu d'esquena al mar.

Joan Guitart ha tancat l'acte destacant el Marina Day com un dia en què els ports esportius realitzen un gran esforç, "és un acte necessari que s'ha de fer, ple d'activitats per a tota la família, esperem que es consolidi com una data de referència".

El Marina Day es viurà a Port Olímpic en un ambient familiar molt agradable, ja que s'han preparat multitud d'activitats per a grans i petits, a més d'una nova edició de l’Olimpic Market, el mercat de roba i complements que tan bona acollida està tenint.