Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic obté la bandera blava 2016

portolimpic-banderaazul
El jurat internacional Bandera Blava 2016 ha concedit per a Catalunya un total de 122 banderes, de les quals 98 són per a les platges i 24 per als ports esportius, entre ells el Port Olímpic.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports, una excel·lent gestió ambiental.

D’entre els ports de Barcelona, Port Olímpic és l’únic que ha aconseguit aquest reconeixement a la ciutat, mentre que en tota la província també tenen bandera blava Port Masnou, CN El Balís, Consorci Port Mataró, Marina Badalona, Port Ginesta, CN Garraf i Port d’Aiguadolç.

Aquest any els ports catalans han obtingut 24 banderes blaves, la totalitat de les candidatures presentades.