Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Festa per l’autisme

autisme-portolimpic
El proper 3 d’abril tot el litoral de Barcelona, i també el Port Olímpic, es vestirà de solidaritat blava amb motiu de la festa per l’autisme que organitza l'Associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Autisme, coincidint amb el Dia Mundial per la Conscienciació sobre l'Autisme.

La festa té l’objectiu d’apropar les persones amb autisme per ajudar a trencar mites, així com sensibilitzar la societat sobre les necessitats d’aquestes persones i les seves famílies i reivindicar els drets de les persones que pateixen aquest trastorn neurològic.

Amb l'objectiu de sensibilitzar la societat molts edificis emblemàtics de Catalunya s'il·luminaran de blau el dia 3 i moltes accions solidàries es portaran a terme aquell dia i durant tot el mes d'abril. Una de les activitats que es realitzaran serà al Centre Municipal de Vela, al Port Olímpic, amb un punt informatiu.

L’autisme és un trastorn neurològic que afecta la percepció i el processament cerebral de la informació i que es presenta amb una prevalença d'1 de cada 150 naixements, tot i que els darrers estudis als Estats Units parlen d'una prevalença d'1 de cada 91.

Més informació: http://connectatalblau.org/