Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Tots els serveis en manteniment de vaixells

varadero-portolimpic
El varador de Port Olímpic està assistit per diverses empreses i professionals especialitzats en el manteniment de vaixells. A més, el port realitza descomptes per a la varada de l'embarcació. D’aquesta manera, es tracta d'un dels millors punts de Barcelona per realitzar treballs de posada a punt de l'embarcació, tan necessaris a mesura que s'acosta la temporada.

A Port Olímpic tenen base varies d'aquestes empreses. X Marine n’és una d'elles, i està especialitzada en treballs d'aparell, pintura, reparació i fabricació de composites, fusteria, electricitat, electrònica i neteja i pupil·latge de vaixells, a més de la inspecció tècnica i el mesurament de velers per obtenir els ràtings ORC, IRC i IR.

Una altra de les firmes amb base a Port Olímpic i àmplia experiència és Global Nautical Services, dirigida per Albert Albis i Eli Perot. A més d'especialistes en manteniment de vaixells són capitans, regatistes i instructors de vela, i es dediquen també al transport d'embarcacions.

La tercera empresa d’aquest sector amb base a Port Olímpic és Euroyachts, de Pepe Pardo, que realitza tota mena de treballs, però sobretot pintura i fibra de vidre, així com inspeccions a iots de sistemes de propulsió, escapament i corrosió galvànica. La marca està emprenent ara una nova divisió, dedicada a la venda d'embarcacions de segona mà.

Al varador de Port Olímpic treballen altres professionals que, tot i que no tenen base al port, tenen accés lliure per operar, com Albert Llucià, qui es dedica a la nàutica integral i està especialitzat en l'aplicació de patents a l'obra viva i en reparacions a l'obra morta, així com en revisions de motor.

De fet, qualsevol industrial pot fer ús de les instal·lacions de Port Olímpic sense cost afegit, encara que no disposi de local al port. A més, el varador de Port Olímpic posa a disposició de professionals i usuaris escales de mà, bastides, tendals per cobrir l'embarcació i altres estris, com els puntals per a la varada, que recentment ha renovat i ampliat en nombre.