Avui s’ha seleccionat al primer guanyador del sorteig #OlimpicBlue, una promoció creada per donar a conèixer la secció mediambiental de Port Olímpic, que treballem al nostre web. Veure aquí.

Gràcies a les diferents empreses de Port Olímpic que han proporcionat experiències i serveis, podem oferir cada setmana un nou premi a tots els subscriptors de la nostra base de dades.
Aquesta setmana, el premi a lliurar és UNA SORTIDA EN PARASAILING PER A 2 PERSONES, gràcies a l’empresa FIVE STAR, amb seu a Port Olímpic. Els guanyadors podran gaudir de les increïbles vistes de Barcelona a 150m sobre el mar. Una potent llanxa els remolcarà mentre viuen una experiència inoblidable solcant el cel.

S’ha seleccionat 1 guanyador i 3 suplents, que ocuparan el seu lloc davant de qualsevol inconvenient. El guanyador i els suplents s’han seleccionat mitjançant una aplicació en línia, de manera totalment aleatòria, tal com indiquen les Bases Legals del Sorteig. La seva identitat es mantindrà privada per així complir amb la Llei de Protecció de Dades vigent.

Five Star es posarà directament en contacte amb el guanyador, amb el qual decidirà la data per gaudir del premi.
Moltes felicitats al guanyador!

Recorda que encara queden més de 10 premis a sortejar fins a arribar al Marina Day, el 8 i 9 de juny. El pròxim sorteig es realitzarà el 17/04/19 i es tracta d’un 20% de descompte en Speed Boat de la mà de BCN Naval Tours.


Descobreix tots els premis aquí

Subscriu-te aquí a la nostra base de dades per poder participar. Recorda que encara que ja rebis les nostres comunicacions, necessitem de nou les teves dades per confirmar que estàs interessat / da en el sorteig.

Comparteix / Comparte