vacaciones-olimpic

Penses quedar-te a Barcelona a l’agost? Si la teva resposta és afirmativa, Port Olímpic t’ofereix tot l’oci que pots necessitar perquè el teu estiu sigui també refrescant. El port congrega oci per a grans i petits, activitats nàutiques, cursos de vela, casals infantils i gastronomia, tot al centre de Barcelona.

Les escoles nàutiques de Port Olímpic ofereixen diversos packs per aprendre a navegar i treure’s un títol nàutic, i les empreses i els xàrters han preparat nombroses activitats molt atractives, des de sortides en veler al vespre a excursions en pàdel surf, moto aquàtica i caiac, entre moltes altres.

Els clubs de navegació, com el Business Yachtclub Barcelona o el del Centre Municipal de Vela, són també una excel·lent opció per acostar-se a l’esport de la vela durant l’estiu, i a més aquest últim ofereix un casal d’estiu per als més petits.

A més, Port Olímpic compta amb una àmplia oferta de restauració i gastronomia, que inclou cuina mediterrània, espanyola, italiana, francesa, americana i oriental. Els restaurants obren a l’estiu les seves terrasses, per passar a l’aire lliure les vetllades més caloroses.

Comparteix / Comparte