regata4
L’ANEN, Associació Nacional d’Empreses Nàutiques, prepara el VI Congrés Nàutic a Palma de Mallorca, amb la ponència de José María Gay de Liébana (economista), Marta Flich (economista), Leopoldo Abadia (enginyer) i Enhamed (alteta Paralímpic); a més de diferents formacions i presentacions d’ANEN i altres empreses.

La sisena edició del #congresonautico, que tindrà lloc al Palau de Congressos de la ciutat, es presenta amb els següents pilars: sostenibilitat, innovació, creativitat i tecnologia. Claus per a una nàutica transformadora.

Rep més informació en el següent enllaç. (Programa, Patrocinadors, Preu, Ubicació …)

A més …

ANEN INFORMA D’UNA ARRENCADA D’ANY EN POSITIU PER AL SECTOR NÀUTIC

Font: ANEN

El mercat d’embarcacions d’esbarjo a Espanya arrenca l’exercici amb un creixement del 14,46% d’increment de matriculacions, una bona dada per a un mes fora de temporada en què el consum de la nàutica és tradicionalment el més baix de l’any.

En total, al gener de 2018 s’han matriculat a Espanya 198 embarcacions d’esbarjo, enfront de les 173 registrades en el mateix mes de 2017. D’aquestes, 32 corresponen a embarcacions destinades exclusivament a ús comercial de lloguer (xàrter nàutic).

Són les dades recollides en l’Informe del mercat d’embarcacions d’esbarjo (gener de 2018), editat per ANEN a partir de les dades facilitades per la Direcció General de la Marina Mercant.

Llegir Article complet

Comparteix / Comparte