marina day 2017 port olimpic
“Barcelona: el port és teu, la mar és teva.”
Aquest va ser el missatge que volia transmetre el Port Olímpic durant el Marina Day el passat dissabte 10 de juny.

El Marina Day és una jornada molt especial i una data important pels membres i treballadors de Port Olímpic, ja que es donen a conèixer les possibilitats que tenen les seves instal·lacions, moltes d’elles desconegudes per la ciutadania.

Enguany, aquesta cita ha estat tot un èxit, atraient a turistes però, sobretot, a famílies de la ciutat comtal que s’apropaven a passejar per l’Olimpic Market o bé per gaudir de les activitats gratuïtes que oferia el Centre Municipal de Vela.

El mar de Barcelona es va omplir de regatistes, de persones practicant paddle surf, windsurf o caiac i, la seva costa, de visitants que s’acostaven a adorar la magnifica escena que oferia el Marina Day al llarg de tot el dia.

Tanmateix, amb vistes a les embarcacions del Port, es va organitzar un reeixit Olimpic Market en la seva versió més estiuenca, que es va acompanyar de música en directe, gelats, fruita, llits elàstic, pintura… i un munt d’activitats infantils i per adults, que van aportar un ambient inigualable al Port.

Les instal·lacions de Port Olímpic són la porta de Barcelona al mar, oberta i accessible per tothom, i hem d’aprofitar les infinites opcions i possibilitats que ens brinda aquesta joia de la nostra geografia.

Comparteix / Comparte