seat
Llibertat, un sentiment que uneix a Port Olímpic amb TRAVESEAT600. Un sentiment que se sent tant en embarcar-se mar endins sentint la brisa marina a la pell com en agafar el volant del SEAT600 i trepitjar la carretera. La llibertat i el mar son alguns dels motius que han fet que TRAVESEAT600 esculli el Port Olímpic com a punt final del seu trajecte Madrid – Barcelona.

Més de 400 persones han participat, aquest diumenge 25 de juny, a la reunió de TRAVESEAT600. Un centenar de vehicles SEAT600 s’han estacionat entre el Moll de Gregal i el Moll de Mestral de 12:30h a 17h per tal de fer honor a l’icònic model que va ser estrella al nostre país i celebrar el 60 aniversari des de la seva creació.

Aquest model va permetre a moltes persones desplaçar-se des del centre de l’altiplà fins a les ciutats costeres, on van poder establir-se i seguir creixent. Molts amants del motor el consideren un cotxe icònic que els dóna llibertat de moviment per a viatjar allà on vulguin i, és per això que, cada any, li fan una menció especial amb aquesta celebració.

Tots els participants d’aquest itinerari han dinat a “La barca de Salamanca” on, sobre les 18h, s’ha realitzat una entrega de premis i el tancament de la cerimònia amb el parlament de diferents membres de TRAVESEAT600, així com de Jorge Bonal, capità del Port.

Port Olímpic vol agrair a la organització de TRAVESEAT600 per haver escollit les nostres instal·lacions per a exposar aquests vehicles i celebrar l’AniverSEAT. Ha estat un honor poder fer coincidir l’Aniversari dels 25 anys del Port amb el 60 Aniversari de la creació d’aquest històric model. Agrair també a tots els patrocinadors que han fet possible aquest trajecte: SEAT, Petronieves, Classic Cover, Recambio Classico, Aigua Sant Aniol, Applus Iteuve, Skull Rider, Grup Ametller Origen.

Comparteix / Comparte