traveseatWEB
TRAVESEAT600 és una iniciativa sense ànim de lucre que té com a objectiu donar a conèixer el que va ser el cotxe estrella del nostre país, el SEAT 600.

Aquest any, amb motiu del 60 aniversari del naixement d’aquest icònic model, se celebra l’ANIVERSEAT. Un centenar de vehicles SEAT 600 realitzaran un recorregut de 852 km al llarg de cinc dies a través de diferents localitats d’Espanya.

La travessa partirà el 21 de juny des de l’emblemàtic “Circuito de Jarama” de Madrid i viatjarà per ciutats com Conca, Albarracín, Terol, Cantavieja, Morella, Peñíscola, Tarragona o Vilafranca del Penedès. Aquest centenar de cotxes arribarà el 25 de juny a Barcelona, on finalitzaran el seu trajecte i faran un homenatge a la ciutat que va veure néixer el Seat600 a la seva planta de producció de Zona Franca, el 1957.

Tots els participants d’aquest itinerari dinaran al restaurant del Port Olímpic “La barca de Salamanca” on, sobre les 18h, es realitzarà una entrega de premis i es farà el tancament de la cerimònia.

Tots aquells amants del motor que vulguin venir a veure aquesta col·lecció, ho podran fer el 25 de juny a partir de les 12:30 h a Port Olímpic, entre el Moll de Gregal i el Moll de Mestral.

Veure el cartell

Comparteix / Comparte