Surf addcite evento port olimpic
Per als fanàtics del mar i les onades, aquest diumenge 14 de maig, s’organitza el 1r FESTIVAL PUNALU’U SAILING CLUB & WAVEADDICT / 1r CAMPIONAT SURFSKATE DE CATALUNYA, amb motiu de la celebració del 25 Aniversari de Port Olímpic.

Es tracta d’una jornada de portes obertes de Punalu’u Sailing Club i Wave Addict amb un calendari ple d’activitats durant tota la jornada, així com la realizació del 1er Campionat Surf Skate de Catalunya. A continuació presentem un resum del programa:

7 h. Inici a la celebració amb un Campionat de pesca que durarà tot el matí.
De 8h a 10h. Presentació oficial de l’esdeveniment i classes monitoritzades d’Aeroyoga.
De 9h a 13h. Cursos de Caiac i Trimaran, oberts al públic cada 45 minuts.
De 10h a 11h. Classes monitoritzades de Surf i d’Ocean Pilates
De 11h a 14h. Cursos de Paddle Surf i Paddle gegant, oberts al públic cada 30 minuts.
D’11: 30h a 12: 30h. Entrenament funcional específic de surf
De 12: 15h a 15h. DJ Alexei & BBQ fish championship
De 13h a 14h. Classe de SurfSkate.
De 15: 30h a 16: 30h. Concert RD Polvora + Oscar de Wol & DJ DUB DOG
De 17 a 19h. Campionat SurfSkate amb els seus obsequis i premis corresponents.

Totes les activitats tenen un preu simbòlic de 5 €, que inclou material tècnic, lloguer d’embarcació o material, servei d’instructor i una beguda. Per poder inscriure’s a alguna d’elles cal contactar amb l’organització a través de WhatsApp (695405627), Facebook o correu electrònic waveaddictbcn@gmail.com indicant les següents dades: activitat desitjada (màxim dues per persona), nom, edat, DNI , mail, telèfon i xarxes socials. Totes les inscripcions per a les activitats inclouen una beguda, la participació a un sorteig i una bossa d’obsequi en el cas del Campionat de Surf Skate.

També hi ha la possibilitat de provar Caiac, Paddle o Trimarà gratuïtament, però en un temps reduït d’entre 15 i 30 minuts depenent de les reserves.

Durant tota la jornada, la Taverna Gallega, que forma part del Grup Silvestre, oferirà beguda i menjar a preus molt populars (entre 1 i 3 €). A més, tots els visitants del Port podran gaudir d’un Mini Market d’expositors amb material de surf, skate surf, productes per a taules … així com d’un showroom de les marques col·laboradores de Punalu’u.

Tot això, ambientat amb música surfer, ambient marítim, sal i amics, es converteix en el pla perfecte per gaudir d’un calorós dia de primavera al costat del mar.

Acompanya’ns al Surf Addict: Fest & Champ aquest diumenge 14 de maig al Moll de la Marina 15 a Port Olímpic, una jornada plena d’activitats esportives per a persones actives i addictes al mar i a les onades.
SurfAddict def2

Surfaddicte def

Comparteix / Comparte