Ja tenim el guanyador del segon premi del sorteig #JoSócOlimpicBlue, una promoció creada per donar a conèixer la secció mediambiental de Port Olímpic, que treballem al nostre web. Veure aquí.

Aquesta setmana, el premi entregat ha estat un 20% de descompte en Speed Boat, una ruta d’adrenalina 360º amb l’empresa BCNaval Tours. S’ha seleccionat 1 guanyador i 3 suplents, que ocuparan el seu lloc davant de qualsevol inconvenient. El guanyador i els suplents s’han seleccionat mitjançant una aplicació en línia, de manera totalment aleatòria, tal com indiquen les Bases Legals del Sorteig. La seva identitat es mantindrà privada per així complir amb la Llei de Protecció de Dades vigent.

BCNaval Tours es posarà directament en contacte amb el guanyador, amb el qual decidirà la data per gaudir del premi. Moltes felicitats al guanyador!

PARTICIPA EN EL SORTEIG PER GUANYAR MOLTS MÉS PREMIS

Recorda que encara queden molts premis a sortejar fins a arribar al Marina Day, el 8 i 9 de juny.

El pròxim sorteig es realitzarà el 24/04/19 i el premi serà el REGAL D’UN CURS DE VELA per a dues persones de la mà de la prestigiosa empresa Business YatchClub.
El curs el realitzarà un patró professional del club en un grup màxim de cinc persones. L’activitat, de 3 hores de duració, es realitzarà en un dels velers del club d’entre 8 i 12 metres. No és necessari experiència prèvia. Els horaris del curs seran o bé de 10:30h a 13:30h o de 14:30h a 17:30h. La data de l’activitat la decidirà el guanyador directament amb Business YatchClub.

Descobreix tots els premis aquí.

Gràcies a les diferents empreses de Port Olímpic que han proporcionat experiències i serveis, podem oferir cada setmana un nou premi a tots els subscriptors de la nostra base de dades.

Subscriu-te aquí a la nostra base de dades per poder participar. Recorda que encara que ja rebis les nostres comunicacions, necessitem de nou les teves dades per confirmar que estàs interessat / da en el sorteig.

Comparteix / Comparte