nadal182

Durant les festes de Nadal a Barcelona, la ciutat mostra una altra cara totalment diferent a la resta de l’any. Si durant altres èpoques Barcelona ja té encant, en aquestes dates es troba en tot el seu esplendor. Llums adornant els seus carrers, mercats nadalencs, moltes activitats i molt bon ambient als carrers.

Per això, no et pots perdre les ofertes i totes les propostes que presenta Port Olímpic durant les festes. D’una banda, les empreses que formen part de les instal•lacions del port, posen a disposició de tot aquell que ho desitgi una gran quantitat de promocions nàutiques perquè puguis gaudir-les o regalar-les. Descomptes en xàrter, experiències nàutiques amb patró, descomptes en cursos i llicències professionals, regates de clubs i molt més.
Descobreix totes les ofertes nàutiques aquí.

D’altra banda, en aquesta època de reunions familiars, el port t’ofereix una gran varietat de restaurants que realitzen descomptes i promocions especials per a menús de Nadal i cap d’any. Reserva els menús de cap d’any i reis que els restaurants han preparat per especialment per a tu. Descobreix alguns dels menús de Nadal aquí.

Comparteix / Comparte