mediambient

Olimpic Blue és la secció de Port Olímpic que reforça les bones pràctiques i promou el màxim respecte per l’entorn marí. A la secció “Medi Ambient” de la nostra web podreu trobar tota la informació necessària concernent a la matèria: els objectius promoguts per tot el personal del port; una secció amb els certificats mediambientals obtinguts per Port Olímpic, així com tots els PDF’s que reflecteixen la qualitat del servei i la gestió ambiental del port.

Per últim, Port Olímpic proposa un apartat de bones pràctiques per convidar a usuaris i no usuaris a posar-les en pràctica.

Saps tot allò imprescindible sobre Sostenibilitat, Gestió Ambiental i Respecte?

I tu, com gestiones l’energia? Port Olímpic optimitza els recursos i l’ocupació de l’energia a les seves instal•lacions per, així, convertir-se en un espai energèticament eficient.

Estalvies aigua? Port Olímpic presenta una sèrie de recomanacions que ens ajuden a preservar un bé comú tan escàs com és l’aigua i que, a més, faciliten l’òptim funcionament de les instal·lacions del port.

Saps on dipositar les aigües residuals i de sentina? Les aigües residuals i de sentina de les embarcacions han de ser gestionades correctament per evitar la contaminació marina. Port Olímpic posa a disposició un servei totalment gratuït de buidatge d’aquests perillosos residus generats en les operacions normals de les embarcacions, disponible a Capitania.

Classifiques els residus? Què fas amb els residus especials? Els residus s’han de dipositar en els diferents contenidors de recollida selectiva del port “Punt Net”. El port també disposa del “Punt Verd” per als residus especials (demaneu el servei a les oficines del port)
Com et mous per la ciutat? Recomanem l’ús d’un model de transport sostenible i unes pràctiques de mobilitat responsable per, així, reduir la contaminació de l’aire, el consum excessiu d’energia i millorar els efectes sobre la salut de la població.

Respectes i t’agrada que et respectin? El respecte per les persones i l’entorn natural del port és de vital importància per poder gaudir del mar d’una manera responsable.

Gràcies a #OlimpicBlue informa’t de tot allò pots fer per protegir el teu entorn i participa a les activitats que organitzem de forma periòdica: neteges del fons marí, campanyes de reciclatge i altres accions per gaudir més i millor del nostre magnífic entorn.

Inscriu-te a la newsletter per rebre més informació. Per a tots aquelles persones que formin part de la nostra newsletter, estem preparant una sorpresa especial que anunciarem molt aviat…

Comparteix / Comparte