Tarragona va acollir ahir les Primeres jornades tècniques de seguretat i gestió d’emergències en l’àmbit marítim portuari, organitzades pel Port de Tarragona, en col·laboració amb Capitania Marítima, Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat de Catalunya i Parcs Químics de Seguretat.

Durant dos dies, 20 i 21 de juny, es plantegen diferents sessions en matèria de seguretat. Gestió d’emergències en embarcacions, intervencions en incidents marítims … i el Port de Tarragona exposa el model de gestió de les emergències al port.

Per la nostra part, Port Olímpic ha estat present en representació de ACPET, a la sessió 8 del 21 de juny de 16:20 a 17: 00h. Aquesta ponència l’ha realitzat Jorge Bonal, Capità de Port Olímpic, al costat de Rodrigo de Febrer, Capità de Port Ginesta; debatent sobre la gestió d’emergències a ports esportius.

Les jornades s’han dut a terme al Tinglado 1 de moll de Costa del port, a Tarragona, i es completaran amb una exposició i visita als mitjans especialitzats d’intervenció amb què compta l’Autoritat Portuària de Tarragona i Salvament Marítim, i un posterior exercici de resposta davant d’una emergència en un vaixell, en zona de fondeig.

Comparteix / Comparte