salo-nautic-olimpic

Arranca la 58a edició del Saló Nàutic de Barcelona. Tindrà lloc al Port Vell, del 9 al 13 d’octubre, amb una àmplia mostra d’empreses i marques de tots els segments dins de la nàutica, on podràs trobar les últimes novetats en embarcacions, accessoris…

Aquest any, estaran presents al Saló Nàutic algunes de les empreses que es troben al Port Olímpic.

Obys del grup Bda, realitzant serveis tant de manteniment com de neteja en embarcacions al Saló Nàutic, aquest any han incorporat una bicicleta elèctrica mostrant sensibilitat pel medi ambient, a més utilitzen productes de qualitat i biodegradables.

Escola Port, escola nàutica del Port Olímpic, tindrà un estand (c-390) on podreu apropar-vos a preguntar i informar-vos sobre tots els cursos i titulacions nàutiques, tant d’esbarjo com professionals.

BeCharter, estaran al Saló Nàutic amb el seu propi estand (c-338), on podràs conèixer totes les novetats, per exemple, la consolidació de les seves 4 bases, el creixement de la seva flota de vaixells d’última generació i el BENETEAU Boat Club Barcelona.

Business Yacht Club, presents al estand 416 Moll de la Fusta, amb tota la informació sobre el seu Club de navegació, activitats nàutiques i acadèmia nàutica.

Corsa Nàutica, estaran presents, al estand G-782, com a botiga HH i com escola d’esbarjo i professional. Passat a informar-te sobre els cursos, promocions, novetats…

Vine a visitar totes les empreses del Port Nàutic!

Comparteix / Comparte