portolimpic-bcn-genera2016
Port Olímpic s’ha adherit al projecte de coordinació d’activitats empresarials que posa en marxa l’Associació Catalana de Port Esportius i Turístics (ACPET) després de la seva aprovació durant l’Assemblea General Extraordinària fa uns dies al Consorci el Far de Barcelona. El projecte té per objectiu disminuir els recursos de gestió, centralitzar els esforços i el treball corresponent, i unificar els processos relacionats mitjançant una gestió global dels mateixos en tots els ports associats.

Mitjançant la implantació d’aquest projecte, l’ACPET facilitarà totes les gestions tant burocràtiques com de seguretat a tots els seus associats. Els tràmits quedaran centralitzats a través de la seva pàgina web (www.acpet.es). Amb això s’aconsegueix una gestió global que facilita als ports el treball i assegura el compliment de tots els tràmits necessaris tant a nivell qualitatiu com de seguretat.

La web de l’ACPET disposarà d’un nou apartat on els propis industrials podran realitzar els tràmits necessaris per inscriure’s i facilitar tota la documentació necessària, entre altres funcions.

Peu de foto, d’esquerra a dreta: Jorge Bonal, capità de Port Olímpic; Oriol Milà, capità de Port Torredembarra; Rodrigo de Febrer, capità de Port Ginesta; Tomàs Gallart, president de l’ACPET; Albert Bertran, vicepresident de l’ACPET, i Jordi Blasco, gerent de l’ACPET.

Comparteix / Comparte