FORMACIONESCOLAPORT
Port Olímpic promou la formació contínua i l’aprenentatge especialitzat del seu equip i els treballadors del port. Per això, diumenge passat, tres dels seus mariners van finalitzar la Formació Bàsica en Seguretat amb Escola Port, també situada a les seves instal·lacions.

Escola Port imparteix el curs de Formació Bàsica en Seguretat, tant la part teòrica com la pràctica, d’acord amb el conveni de formació STCW / 10 el qual estableix les normes mínimes per impartir formació nàutica de forma idèntica en totes les nacions.

Aquest curs, té com a objectiu preparar l’alumne davant les situacions d’emergència a bord i per donar resposta aplicant de forma immediata els procediments i actuacions que redueixin al mínim els possibles perills en matèries de lluita contra incendis, salvament, supervivència i prevenció d’accidents a bord.
Estar en possessió d’aquest certificat d’especialitat és necessari per a totes aquelles persones que vulguin realitzar activitats professionals en tot tipus d’embarcacions des de petits vaixells fins a grans creuers, i per a activitats de tota mena.

TEMARI
• Supervivència a la mar en cas d’abandonament del vaixell
• Prevenció i lluita contra incendis.
• Normes mínimes de competència en primers auxilis.
• Seguretat en el treball i responsabilitats socials.

Consulta el calendari i tots els detalls del curs aquí.
Més informació sobre els cursos d’Escola Port

Comparteix / Comparte