navidad1

Port Olímpic ofereix aquest Nadal les millors propostes en oci, nàutica i gastronomia, a més de la seva ja activa Campanya Solidària amb la Recollida de Joguines i Roba.

Les empreses nàutiques de Port Olímpic també proposen unes magnífiques ofertes perquè puguis gaudir d’aquestes festes o també, per compartir amb els que més vols:

Promocions especials de Nadal

BECHARTER
Del 17 de setembre al 6 de gener, BECHARTER realitza un 15% de descompte tant en xàrter com les experiències que inclouen patró. L’oferta de xàrter és per sortides per a qualsevol data del 2019 (tant xàrter entre setmana com sortides de mig dia, de dia o de cap de setmana), i en el cas de les activitats l’oferta és vàlida per a sortides fins al juny de l’any que .

ESCOLA PORT
L’oferta de Nadal d’Escola Port es basa en una sèrie de descomptes: -50% en la Llicència de Navegació, -40% en el Curs complet PER a Bord, -15% en pràctiques (PMN, PNB, PER, PY, CY ), -10% de tots els cursos d’esbarjo i professional, i -5% STCW en actualització de certificats.
A més, també compten amb un val regal de 80€ que serveix o bé per regalar amb el val un curs complet de Llicència de Navegació o l’entrada per a qualsevol altre curs o activitat.

BUSINESS YACHT CLUB
Business Yacht Club ha organitzat per al pròxim 15 de desembre a les 17h una quedada per l’última regata del club (Trofeu BYC 2018) i un brindis de Nadal amb tots els socis del club al davant dels seus vaixells al port.
Reserva aquí la teva plaça

A més, el club no tanca per festes, amb el que podeu gaudir de Business Yacht Club durant tot el Nadal, sigueu o no sigueu socis.

GOTLAND CHARTER
Des Gotland Charter t’ofereixen la perfecta combinació entre nàutica i gastronomia: proposen, per aquest Nadal, un servei especial de sopars per parelles en el iot de motor La Gavina.
Són sopars que es realitzen amarrats a port durant 2 hores i mitja i amb opció de sortir una hora a navegar prèviament per veure la posta de sol. VEURE L’OFERTA

NÀUTICA NEPTUNO
Nàutica Neptuno compta amb ofertes de cursos amb un descompte de fins al 40%!

Promoció de Nadal vàlida per a totes les matrícules que es realitzin fins al 23 de desembre. Podràs reservar qualsevol de les dates (de curs i / o pràctiques) disponibles fins 31 de març i gaudir d’un exclusiu Pack Regal amb cada matriculació de curs. El Pack inclou: Bossa, llibre del curs i transportador d’angles. Tots els packs

Comparteix / Comparte