restaurantes
Port Olímpic presenta dos nous establiments situats a les instal·lacions del port que amplien la seva oferta gastronòmica amb la màxima qualitat i varietat:

Casa Sánchez
Casa Sánchez, pertanyent al Grup Silvestre, es troba al moll de Gregal (11 i 12) i destaca per la frescor i qualitat dels productes amb els que treballen a la cuina.

Per això, els seus responsables de compres tenen una gran responsabilitat i un gran repte cada dia: mantenir aquest nivell de qualitat els obliga a ser exigents per trobar el gènere més selecte de Barcelona. L’equip de cuina manté el nivell de qualitat i exquisidesa de les seves paelles, plats de peix, marisc o carns de la seva elaborada carta.

Quaranta persones conformen la plantilla del Restaurant Casa Sánchez. Tots ells són professionals compromesos, que tenen cura cada detall i que posen el millor de si mateixos cada dia per aconseguir que les persones que acudeixen a dinar al restaurant tinguin una experiència agradable i inoblidable.

Gelateria Dino
La prestigiosa gelateria Dino compta amb un establiment a Port Olímpic (Moll de Gregal, 8) perquè puguis gaudir del teu gelat preferit assegut en una terrassa chill-out molt acollidora i amb vistes al mar.

Dino ofereix gelats d’alta qualitat elaborats segons la tradició italiana amb ingredients excel·lents, tots naturals i escollits en els millors territoris, a través d’una minuciosa i atenta selecció.

La cura artesanal dels seus processos i la investigació dels seus experts gelaters, els permeten oferir experiències de plaer i gust a tots els que estimen el gelat autèntic, siguin quines siguin les seves necessitats i preferències nutricionals.

Comparteix / Comparte