OLIMPIC BLUE
Ja tenim el guanyador del cinquè premi del sorteig #JoSócOlimpicBlue, una promoció creada per donar a conèixer Olimpic Blue la secció mediambiental de Port Olímpic, que treballem al nostre web. Veure aquí.

GUANYADOR/A SORTEIG
Aquesta setmana, el premi lliurat ha estat una sortida per a 2 persones pel Barcelona Sailing Day, un passeig en veler de 2h acompanyat d’un patró professional. La data de l’activitat ha de decidir-la el guanyador directament amb l’organitzador del Barcelona Sailing Day: Azul Sailing.

S’ha seleccionat 1 guanyador i 3 suplents, que ocuparan el seu lloc davant de qualsevol inconvenient. El guanyador i els suplents s’han seleccionat mitjançant una aplicació en línia, de manera totalment aleatòria, tal com indiquen les Bases Legals del Sorteig.

Els noms dels suplents no es publiquen per així complir amb la Llei de Protecció de Dades vigent, però ens posarem en contacte amb ells directament a través del correu. ¡Revisa la teva safata d’entrada per veure si has estat el guanyador!

OBRIM NOU SORTEIG
Obrim la convocatòria d’un nou premi: UNA SORTIDA PER A 2 PERSONES EN WATER BIKE, una Water Bike per persona. Es tracta d’una nova activitat ECO de l’empresa Five Star, en la qual es fan servir bicicletes sobre l’aigua en un agradable passeig per la costa de Barcelona. El sorteig es realitzarà el proper 15/05/19.

Encara queden dos sorteigs més fins a arribar al Marina Day el 8 i 9 de juny. A més, durant el Marina Day s’organitzen molts sortejos en directe: sortides en veler, experiències en catamarà, descomptes en empreses de port, etc.
Descobreix tots els premis aquí.

Inscriu-te aquí. Recorda que encara que ja rebis les nostres comunicacions, necessitem de nou les teves dades per confirmar que estàs interessat / da en el sorteig.

Gràcies a les diferents empreses de Port Olímpic que han proporcionat experiències i serveis, podem oferir cada setmana un nou premi a tots els subscriptors de la nostra base de dades.

Comparteix / Comparte