Ja tenim el guanyador del quart premi del sorteig #JoSócOlimpicBlue, una promoció creada per donar a conèixer la secció mediambiental de Port Olímpic, que treballem al nostre web. Veure aquí.

Aquesta setmana, el premi lliurat ha estat una sortida amb el Club de Navegació d’Escola Port, totalment gratuïta. El curs es realitzarà per un patró professional del club en un grup de màxim 5 persones. La data de l’activitat l’ha de decidir el guanyador directament amb Escola Port.

S’ha seleccionat 1 guanyador i 3 suplents, que ocuparan el seu lloc davant de qualsevol inconvenient. El guanyador i els suplents s’han seleccionat mitjançant una aplicació en línia, de manera totalment aleatòria, tal com indiquen les Bases Legals del Sorteig.

Els noms dels suplents no es publiquen per així complir amb la Llei de Protecció de Dades vigent, però ens posem en contacte amb ells directament a través del correu. ¡Revisa la teva safata d’entrada per veure si has estat el guanyador!

PARTICIPA AL SORTEIG PER GUANYAR MOLTS MÉS PREMIS
Obrim la convocatòria d’un nou premi: 2 places en el Barcelona Sailing Day, un passeig en veler de 2h acompanyat d’un patró professional. Gaudeix de l’experiència única d’un passeig per relaxar-se navegant sota el sol del mar Mediterrani amb una fresca brisa, begudes i un petit aperitiu, mentre divisa l’skyline de Barcelona. Amb una parada per fer una petita capbussada i, amb una mica de sort , poder veure dofins i balenes.

El sorteig es realitzarà el pròxim 8/05/19 i recorda que encara queden molts premis a sortejar fins a arribar al Marina Day, el 8 i 9 de juny.

Descobreix tots els premis aquí.
Subscriu-te aquí. Recorda que encara que ja rebis les nostres comunicacions, necessitem de nou les teves dades per confirmar que estàs interessat / da en el sorteig.

Gràcies a les diferents empreses de Port Olímpic que han proporcionat experiències i serveis, podem oferir cada setmana un nou premi a tots els subscriptors de la nostra base de dades.

Comparteix / Comparte