Ja tenim el guanyador del tercer premi del sorteig #JoSócOlimpicBlue, una promoció creada per donar a conèixer la secció mediambiental de Port Olímpic, que treballem al nostre web. Veure aquí.

Aquesta setmana, el premi lliurat ha estat un Curs de Vela totalment gratuït per a 2 persones amb l’empresa Business Yachtclub. S’ha seleccionat 1 guanyador i 3 suplents, que ocuparan el seu lloc davant de qualsevol inconvenient. El guanyador i els suplents s’han seleccionat mitjançant una aplicació en línia, de manera totalment aleatòria, tal com indiquen les Bases Legals del Sorteig.

Els noms dels guanyadors no es publiquen per així complir amb la Llei de Protecció de Dades vigent, però ens posem en contacte amb ells directament a través del correu. ¡Revisa la teva safata d’entrada per veure si has estat el guanyador! Business Yachtclub es posarà en contacte amb vosaltres per decidir les dates de l’activitat.

PARTICIPA AL SORTEIG PER GUANYAR MOLTS MÉS PREMIS
Recorda que encara queden molts premis a sortejar fins a arribar al Marina Day, el 8 i 9 de juny. El proper sorteig es realitzarà el 02/05/19 i el premi serà una Sortida amb el Club de Navegació amb Escola Port, totalment gratuïta. El curs es realitzarà per un patró professional del club en un grup de màxim 5 persones. La data de l’activitat l’ha de decidir el guanyador directament amb Escola Port.

Descobreix tots els premis aquí.

Gràcies a les diferents empreses de Port Olímpic que han proporcionat experiències i serveis, podem oferir cada setmana un nou premi a tots els subscriptors de la nostra base de dades.

Subscriu-te aquí a la nostra base de dades per poder participar. Recorda que encara que ja rebis les nostres comunicacions, necessitem de nou les teves dades per confirmar que estàs interessat / da en el sorteig.

Comparteix / Comparte