OLIMPIC BLUE
Ja tenim el guanyador del setè premi del sorteig #JoSócOlimpicBlue, una promoció creada per donar a conèixer Olimpic Blue, la secció mediambiental de Port Olímpic, que treballem a la nostra web. Veure aquí.

GUANYADOR/A SORTEIG
Aquesta setmana, el premi lliurat ha estat UN CURS LLICÈNCIA DE NAVEGACIÓ GRATUÏT AMB ESCOLA PORT. Es tracta d’un curs bàsic de navegació totalment gratuït per a 1 persona: 6h de curs (2h de teoria i 4 hores de pràctica) que et permetrà portar embarcacions de fins a 6 metres d’eslora.

S’ha seleccionat 1 guanyador i 3 suplents, que ocuparan el seu lloc davant de qualsevol inconvenient. El guanyador i els suplents s’han seleccionat mitjançant una aplicació en línia, de manera totalment aleatòria, tal com indiquen les Bases Legals del Sorteig.

Els noms dels suplents no es publiquen per així complir amb la Llei de Protecció de Dades vigent, però ens posarem en contacte amb ells directament a través del correu. Revisa la teva safata d’entrada per veure si has estat el guanyador!

OBRIM NOU SORTEIG | 29.05.19
Obrim la convocatòria d’un nou premi. Sortegem 2 sortides dobles en embarcació, a gaudir durant el Marina Day, el dia 8 de juny, amb l’empresa Becharter a Port Olímpic. Per a aquest premi obtindrem 2 guanyadors diferents i cada un podrà venir amb un acompanyant per gaudir de la brisa del mar i la costa de Barcelona des de l’aigua.

Aquest sorteig compta amb una data programada, el dia 8 de juny durant les portes obertes de Port Olímpic, de manera que per beneficiar-te de la sortida haurà d’estar present durant la jornada. El sorteig es realitzarà el proper 29/05/19.
Recorda també seguir les xarxes socials de l’empresa: Facebook, Instagram i Twitter

Recorda que durant el Marina Day, el 8 de juny, lliurarem nous premis en directe: sortides en veler, experiències en catamarà, descomptes en empreses de port, etc.
Descobreix tots els premis aquí.

Inscriu-te aquí. Recorda que encara que ja rebis les nostres comunicacions, necessitem de nou les teves dades per confirmar que estàs interessat/da en el sorteig.

Gràcies a les diferents empreses de Port Olímpic que han proporcionat experiències i serveis, podem oferir cada setmana un nou premi a tots els subscriptors de la nostra base de dades.

Comparteix / Comparte