Campeonatos del Mundo Europa España Catalunya vela de Catalunya Festa Catalana de la Vela Museu Marítim de Barcelona

Un any més, esportistes vencedors de Campionats del Món, d’Europa, d’Espanya i de Catalunya, altres persones distingides per les seves activitats en favor de l’esport de la vela i els diferents clubs i escoles de vela de Catalunya seran els protagonistes de la nova edició de la Festa Catalana de la Vela, que se celebrarà el pròxim dia 14 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona a les 18:00h, amb accés gratuït.

La Festa de la Vela Catalana constitueix el reconeixement als millors esportistes i als clubs i a les entitats més actives que fan de Catalunya una gran potència organitzativa, com a amfitriona de mundials, europeus, campionats i altres regates internacionals de rellevància.

L’homenatge de la vela catalana també centrarà la seva atenció en persones que, a través de la seva activitat, fan possible que la vela continuï sent un esport cabdal.

Les distincions són nombroses i inclouen: esportistes de l’any 2015 (masculí i femení), distinció d’honor de la federació, comodor de l’any, secretari de l’any, jutge de l’any, club 50 anys i distinció vela solidària 2015.

Enguany també es donarà rellevància als 50 anys de la Federació Catalana de Vela, amb un emotiu homenatge a algunes de les persones cabdals per a aquesta entitat.

http://vela.cat/

Comparteix / Comparte