Aquest dissabte 8 de juny es celebra el Marina Day, impulsat per ACPET, un cap de setmana en que obrim les nostres instal·lacions al públic, amb activitats accessibles per a tothom per tal d’acostar-nos al ciutadà i a les famílies.

OLIMPIC MARKET
Aprofitant l’impuls del reconegut Marina Day, el 8 i 9 de juny tindrà lloc una nova edició del Olimpic Market, el mercat de roba, complements i artesania per excel·lència.
Port Olímpic ha organitzat aquest esdeveniment en el seu format tradicional i amb un recopilatori de les activitats amb més èxit de les passades edicions: tallers infantils creatius (pintacares i pintura), música en directe i una àmplia oferta de marques de moda, complements i productes artesanals; que aportaran un ambient familiar i molt colorit a Port Olímpic.

Durant l’Olimpic Market:
De la mà d’un equip de noies educadores es treballarà la temàtica “Aquest no és el mar que volem”, tallers infantils de 12 a 14h i de 16h a 19h per conscienciar sobre el medi ambient i la sostenibilitat, en línia amb la campanya #OlimpicBlue. Tallers per edats de pintures amb ceres, reciclatge i figures de plàstic, clauers de peixos, manualitats amb fang etc.:

• Experimentació sensorial. Taller de 0 a 3 anys.
• Manualitats i reciclatge. Taller de 3 a 5 anys.
• Crea i recicla. Taller de 5 a 7 anys.
• Jocs cooperatius. Taller de 7 a 10 anys.

El Centre Municipal de Vela col·labora aquest any amb tres jocs gegants de fusta que vela.cat va crear per impulsar coneixements relacionats amb la contaminació del mar. En la seva carpa tindran material didàctic per conscienciar els més petits i aparells per comprovar la salinitat de l’aigua, veure com les persones embruten la sorra …

Música durant tota la jornada i a més, de 12h a 15h hi haurà concert amb Sergi Shine que amenitzarà l’hora punta de vermut i de compres.

Durant el migdia, de 13h a 15h, i a la tarda vindran dos personatges fantàstics: Mickey Mouse i Marshall de la Patrulla Canina, que cada any sorprenen als més petits i es fan fotos amb tot aquell que ho desitgi.

JORNADA CENTRE MUNICIPAL DE VELA

Com cada any, el Centre Municipal de Vela oferirà activitats gratuïtes per donar l’oportunitat a famílies i ciutadans de Barcelona de provar diferents experiències nàutiques. A més, per només 5 o 7 € per persona podràs gaudir de:
• Sortida a lúdic de 1: 50h de durada. De 9 a 10,30h, de 10,30 a 13h i de 13 a 14,30h. 18 places disponibles a cada sortida.
• Sortida en Paddle surf de 1h. De 9 a 18h (última sortida a les 17h)
• Solguda de caiac de 1h (sense instructor). De 9 a 18h (última sortida a les 17h)

SORTEIG #JoSócOlimpicBlue
El concurs #JoSócOlimpicBlue, que finalitza el dia del Marina Day, ha estat creat per promocionar les activitats i el compromís mediambiental de Port Olímpic, que realitza periòdica i constantment accions de preservació, manteniment i cura de les seves instal·lacions i el seu entorn.
Per celebrar aquesta jornada de portes obertes, sortegem uns últims premis per a tots els que assisteixin al Marina Day. El sorteig in situ es realitzarà a la zona del Olimpic Market el dia 8 de juny a partir de les 17:30h. Els premis que es sortejaran són els següents:

4 Sortides dobles en embarcació. Per gaudir durant el Marina Day.
Empresa: Becharter

5 Sortides dobles en catamarà per veure la posta de Sol al BlueMagicCat. S’inclou una beguda de benvinguda i un pica pica.
Empresa: Charters BCN / BlueMagicCat

20% de descompte en speed boat. Ruta adrenalina 360º amb l’speed boat.
Empresa: BCN Naval Tours

2 sortides dobles al catamarà Orson. 1: 30h de navegació per la costa de Barcelona.
Empresa: Gotland Charter

2 sortides dobles al Catamarà Sensation. 3h de Navegació que inclouen: Barbacoa, amanida, fruita i beguda. Després d’una capbussada a les aigües de Barcelona.
Empresa: Gotland Charter

Sorteig d’un banyador d’home o nen, fet de plàstic 100% reciclable.
Empresa: Sloppy Tunas

Participar és tan senzill com fer la compra i rebre, juntament amb el tiquet, la participació en el sorteig.

Amb aquesta magnífica programació, us esperem a tots aquest dissabte a Port Olímpic.

Comparteix / Comparte