El 4 de maig s’inaugura la temporada de reptes MARNATON amb la 6a MARNATON eDreams Barcelona, una prova enfocada a popularitzar la natació en aigües obertes.

La propera MARNATON Barcelona tindrà lloc a la platja de Sant Sebastià (Barcelona) i aquest any canvia el seu format d’anada i tornada i passa a ser una prova tipus travessia sortint d’un punt i acabant a la platja de Sant Sebastià. Apostant d’aquesta manera per l’skyline de Barcelona vist des del mar i perseguint augmentar l’atractiu d’aquesta prova per a tots els participants. A més, s’augmenta el nombre de distàncies per donar cabuda a tot tipus de públic. Aquest any constarà de proves de 2 km, 4 km, 6,5km, prova de relleus (4x500m) i la MARNATON Kids. La prova de relleus serà per equips de 4 nedadors, on cada equip haurà de completar 4 voltes de 500 metres, fent un total de 2.000 metres entre tots. L’oportunitat perfecta de competir i sobretot gaudir amb amics, familiars i companys de treball.

Port Olímpic ha col·laborat en aquesta ocasió, donada la proximitat de la cursa amb les seves instal·lacions, ajudant a ultimar els detalls de la carrera, així com en la gestió del trànsit d’embarcacions a la bocana. D’aquesta manera, garantim la seguretat dels nedadors i, al mateix temps, sense perjudicar en absolut a les embarcacions, gràcies a una òptima gestió de les mateixes.

Comparteix / Comparte