olimpic market juny port olimpic moda complements
Després de l’èxit que va tenir el passat Olimpic Market especial 25 anys, Port Olímpic presenta una nova edició d’aquest mercat de moda i complements, en la seva versió més estiuenca.

Aquest Olimpic Market presentarà moltes sorpreses i novetats al llarg de tot el cap de setmana, ja que aquesta edició coincideix amb el Marina Day, el dia dels Ports Esportius, que proposa una agenda plena d’activitats nàutiques, una jornada de portes obertes del Centre Municipal de Vela, sortides gratuïtes en Caiac i Paddle Surf, i molt més.

El 10 i 11 de juny, aprofitant l’impuls del Marina Day, Port Olímpic ha organitzat aquest esdeveniment amb el mateix format i amb un recopilatori de les activitats més exitoses de les passades edicions: tallers infantils creatius (pintacares i pintura), música en directe i una àmplia oferta de marques de moda, complements i productes artesanals; que aportaran un ambient familiar i molt colorit a Port Olímpic.

Reserva’t aquests dos dies a l’agenda i no et perdis el programa que Olimpic Market i Port Olímpic han organitzat per aquest juny.
10-11 de juny copia

Comparteix / Comparte