El restaurant La Fonda del Port Olímpic és un referent per la seva oferta gastronòmica, les seves instal·lacions i el seu equip. Ofereix cuina mediterrània, principalment paelles, peix i marisc, així com carns i embotits de Salamanca.

Segons informa el cap de sala de l’establiment Toni Valades, fins a 115 persones conformen la plantilla d’aquest conegut restaurant ubicat en ple Port Olímpic, amb unes instal·lacions amb capacitat per a gairebé 500 comensals, entre el restaurant interior, tres salons privats i la terrassa tancada a peu de port, amb capacitat per a 300 persones i climatitzada per al seu ús també a l’hivern.
Durant l’Olimpic Market, el mercat de moda i complements que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Port Olímpic, La Fonda ha ofert esmorzars a preus especials per als expositors, així com un descompte en el menú de migdia.

De fet, aquest establiment és molt actiu en la participació de campanyes. Aquesta setmana està participant en la Restaurant Lover Week organitzada per Atrápalo, amb un menú especial que es contracta a través d’Atrápalo i que permet fer un donatiu d’un euro a l’ONG ACCEM, que treballa per millorar les condicions de vida de les persones refugiades , immigrants i en situació o risc d’exclusió social.

A més, aquesta setmana La Fonda del Port Olímpic té presència amb un estand a la Fira Internacional d’Incentius, Viatges de Negocis i Reunions, la més important a nivell mundial d’aquest sector. El restaurant acull en els seus confortables salons nombroses reunions i dinars de negoci d’empreses, d’aquí la seva implicació en aquesta fira barcelonina.

La Fonda, que té la seva cuina oberta sense interrupció de dilluns a diumenge de 7:30 del matí a 1:00 de la matinada, ja ha preparat els menús especials per a Nadal i Cap d’Any, que pots veure a http://lafondadelport.com/

lafonda2-portolimpic

lafonda3-portolimpic

Comparteix / Comparte