la barca del salamanca port olimpic
La Barca del Salamanca, al Port Olímpic de Barcelona, va obrir el 28 de gener de 1993, després dels Jocs Olímpics del 92, i es va decantar per oferir una cuina marinera que destaca per un exquisit pernil ibèric “extra” de Gla i altres embotits de Salamanca, amanides, fregits i tapes; suculentes paelles i fideuàs; carns de granja pròpia de Burgos, Salamanca i Galícia; i peix i marisc fresc del Cantàbric.

Tot això, complementat amb una extensa varietat de vins, caves, xampanys i licors, resulta en un magnífic i complet servei de productes frescos i de primera qualitat, elaborats de manera natural.

Història
La creació de la Barca del Salamanca prové de la confluència de la cuina mediterrània, pròpia del barri en el qual se situa el restaurant, juntament amb els millors productes de Salamanca, lloc al qual fa referència el nom del restaurant i que és la província de origen de Silvestre, el fundador del negoci familiar a què pertany el restaurant, el Grup Silvestre.

El seu gerent, Àngel Sánchez, afirma que a La Barca del Salamanca “no donem de menjar a la gent, nosaltres creem felicitat. Un dels grans plaers és el menjar i si qui te’l porta ho fa, a més, amb simpatia i alegria, el plaer es multiplica “.

Servei
El restaurant disposa d’una excel·lent ubicació en ple Port Olímpic de Barcelona, un lloc de gran afluència turística on han estat capaços d’adaptar-se davant la gran demanda en restauració, donant un servei ininterromput de menjars de 12:00 a 01:00, sense perdre la seva essència i qualitat de tota la vida.

Què ofereixen?
• Menjars i Sopars a la carta.
• Menús per a grups i empreses. DESCARREGAR MENÚS DE GRUP (Normalment a partir de 10 persones)
• Esdeveniments amb actuacions en directe i / o ball.
• Presentacions de productes, disposant de diferents televisors i connexió Wifi.

Instal·lacions
El restaurant es troba al Moll de gregal 11-17 de Port Olímpic de Barcelona, i destaca per la seva gran versatilitat i capacitat per atendre a tot tipus de grups de comensals, ja que disposen de diverses sales amb diferents capacitats i nivell de privacitat, així com d’una magnífica terrassa climatitzada per gaudir tot l’any.

Amb una capacitat total de 760 persones, el local es distribueix en els següents espais:

Salons Interiors:
• “Cristina”: 100 persones.
• “La Barca”: 70 persones.
• “Bessons”: 40 persones.
• “Barcelona”: 40 persones.
• “Salamanca”: 30 persones.

Exteriors:
• Terrassa coberta climatitzada: 380 persones.
• Terrassa descoberta (es pot fumar): 100 persones.

Valors com la humilitat, l’empatia, l’esforç i dedicació, l’agraïment, la professionalitat, l’experiència i l’exigència, són els que han convertida a La Barca del Salamanca en un referent en restauració, creditors de l’afecte i fidelitat de molts dels seus clients.

La Barca del Salamanca sempre s’ha caracteritzat per treballar amb gènere de la màxima qualitat tant en mariscs i peixos, com en carns i embotits ibèrics de Salamanca. A més del tracte càlid, professional i entregat a la plena satisfacció del client per part de l’equip de cambrers i maitres, que és també un senyal d’identitat del restaurant.

Per tot això, aquest local és, des de 1993, molt conegut i apreciat a Barcelona, així com un lloc de trobada i referència des de fa més de 24 anys.

Comparteix / Comparte