sorteo Olimpic Blue
Olimpic Blue és la secció de Port Olímpic que reforça les bones pràctiques i promou el màxim respecte per l’entorn marí. ¿Coneixes Olimpic Blue? Informa’t aquí sobre tot el que fa Port Olímpic pel medi ambient i forma part de #OlimpicBlue.

COM SER PARTÍCIP DE LA CAMPANYA
Pots formar part de la nostra campanya mediambiental de varies maneres, totes elles útils i efectives: informar-te i difondre el nostre contingut medi ambiental; participar activament en les diferents activitats que organitzem, compartir informació a les xarxes socials o utilitzar el hashtag #JoSócOlimpicBlue, incorporar els nostres consells a la teva rutina diària…

SORTEIG ESPECIAL “UN DIA OLIMPIC BLUE”
Volem agrair la teva implicació i ajuda per conservar el nostre entorn. Per això, entre totes les persones que estiguin subscrites a la nostra base de dades i, per tant, rebin periòdicament informació i noticies #OlimpicBlue, sortegem “Un dia OlimpicBlue”

PASOS A SEGUIR PER PARTICIPAR:
1. Inscriu-te aquí a la nostra newsletter.
2. Entraràs directament a participar al sorteig.
3. Informa’t de tot el que pots fer per protegir el teu entorn i forma part d’Olimpic Blue

PREMIS:
Entre tots els inscrits sortejarem varis premis: sortides en embarcacions, dinars, entrades per museus, formacions,… que s’entregaran durant el Marina Day, la jornada de portes obertes del port, els dies 8 i 9 de juny de 2019.

Comunicarem els guanyadors de cada premi a través de les nostres xarxes socials i el blog; i ens posarem directament en contacte amb ells. Anirem concretant els premis i les bases del sorteig a les nostres plataformes.

Descarregar el cartell

Ens veiem al Marina Day, on també t’esperen moltes més sorpreses.
Moltes gràcies per formar part de #OlimpicBlue: entre tots, cuidem el mar i el nostre entorn.

Comparteix / Comparte