jornades cmv fcv nautica mar
Per celebrar els 25 anys dels JJOO ’92 i de la creació de Port Olímpic, el Centre Municipal de Vela i la Federació Catalana de Vela s’uneixen per commemorar aquest acte històric per al món de la vela i per la ciutat de Barcelona.

Dissabte 10 de juny
Aprofitant l’impuls del Marina Day, el 10 de juny se celebra una jornada de portes obertes per donar l’oportunitat a famílies i ciutadans de Barcelona de provar diferents experiències nàutiques: sortides en raquero amb instructor, activitats de Caiac i Paddle Surf.

A més, a partir de les 21h, al Centre Municipal de Vela realitzarà una celebració festiva per commemorar els 25 anys des de la seva creació; un esdeveniment destinat a abonats, treballadors del CMV, així com a treballadors de la Federació Catalana de Vela i altres col·laboradors del Centre. Es tractarà d’un sopar dinamitzat amb un lliurament de premis i mencions especials i un concert de música en directe, que tindrà lloc a l’esplanada de llevant del CMV.

Diumenge 11 de juny
Diumenge serà una jornada dedicada a la nàutica amb la programació d’una regata de Vela Lleugera, una regata Creuer i una regata de Windsurf, totes elles organitzades pel Centre Municipal de Vela juntament amb la Federació Catalana de Vela.

Les regates, que estan destinades a abonats i socis del CMV, el BISC i el CMV Prat, comencessin a les 12h i finalitzaran a les 14h, concloent amb un dinar informal de càtering al CMV per a tots els participants de les regates.

De 17h a 20: 30h tindrà lloc un acte commemoratiu dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 liderat per la Federació Catalana de Vela, que s’estructurarà en tres blocs:
•BLOC 1. El parlament del President de la FCV, una autoritat rellevant de l’Ajuntament de Barcelona, una autoritat de l’època dels JJOO ’92 i un regatista participant dels Jocs Olímpics ’92.
•BLOC 2. Tot seguit hi haurà un lliurament de premis de les regates del matí, així com mencions especials.
•BLOC 3. Es finalitzarà amb el passi de vídeo i imatges gràfiques de les Olimpíades.

Un cop finalitzat l’acte més institucional a l’esplanada de Garbí del Centre Municipal de Vela, es convidarà a tots els assistents, autoritats i regatistes a un piscolabis i un concert de música per a dinamitzar la celebració.

Es tracta d’un cap de setmana complet destinat a commemorar la creació de Port Olímpic així com dels organismes que en formen part. A més d’un recordatori del motiu pel qual es van crear les instal•lacions del Port Olímpic: per donar lloc a les competicions de vela dels XXV Jocs Olímpics.

Comparteix / Comparte