Sisena Sèrie del campionat d’hivern que organitza el Reial Club Nàutic de Barcelona per monotips de les Classes J70 i J80

Barcelona Winter Series, fantàstic vent de Garbí en arrencar l’últim cap de setmana de regates

L’últim cap de setmana de la Barcelona Winter Series s’ha iniciat amb un esplèndid dissabte de regates en què cadascuna de les classes participants, els monotips J70 i J80, ha completat quatre proves. Un excel•lent vent tèrmic de Garbí, que a la primera prova marcava 7 nusos d’intensitat i que ha anat creixent amb la jornada fins a aconseguir uns alegres 18 nusos.

J70
Bons resultats per Noticia de Luis Martín Cabiedes del RCN de Barcelona, amb el campió del món Rayco Tabares a bord, que va guanyar les dues primeres proves, però es va mostrar menys eficaç quan el vent va ser augmentat, acabant tercer i segon en les restants.
Segon en aquesta primera jornada de la sisena Sèrie un sòlid Nautic Escala 3 patronejat per Gerard Martín, amb un primer i un tercer com a millors parcials. G75 de Germán Panet i Gustavo Martínez Doreste, del RCN de Xàbia és tercer, després de guanyar l’última prova del dia, empatat a punts amb el rus – xipriota Amaiz Sailing Team de Sergei Dobrovolskii, líder en la Classificació General, que compta amb dos tercers com a millors parcials.
En aquesta sisena Sèrie competeixen 14 vaixells de sis països.

J70 – Classificació General amb 26 proves i 4 descarts
1r – CYPRUS – Amaiz Sailing Team – Sergei Dobrovolskii – 65 P
2n – CNE – Nàutic Escala3 – Gerard Marín – 82 P
3r – RCNGC – Forty Five – Lluís Martínez Doreste – 105 P
4t – RTYC – Serious Fun – Mark Lees – 121 P

J80
Bribón – Movistar, guanya les quatre proves disputades. El J80 de Marc de Antonio prenia més avantatge sobre la resta de la flota a mesura que anava transcorrent la jornada. Akewuele de la perfumista Silvia Ratvetllat, Mikaku de Rosa Artigas i Calimocho d’Ana Pujol es disputen el segon lloc gairebé empatats a punts. De moment és Akewele qui l’ocupa amb dos segons com a millors parcials.
En J80 competeixen 9 vaixells.

J80 – Classificació General amb 26 proves i 4 descarts
1r – RCNB – Bribón Movistar – Marc de Antonio – 31 P
2n – RCNB – Mikaku – Rosa Artigas – 60 P
3r – RCNB – Nacex – Agustí Altadill – 75 P
4t – RCNB – Akewele – Silvia Ravetllat – 91 P

La Barcelona Winter Series és una regata organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona, amb la col·laboració d’Estrella Damm, Veri, Diputació de Barcelona, J70 i Fundació RCNB.
www.barcelonawinterseries.com

Comparteix / Comparte