Tanquem un cap de setmana de celebració amb un Marina Day inigualable, tot un èxit en assistència i participació de les activitats organitzades. Dissabte 8 de juny al matí va iniciar el Marina Day a Port Olímpic, obrint les portes al mercat de roba i complements Olimpic Market, que omplia el Moll de Mestral amb més de 30 paradetes de moda, ulleres de sol, banyadors, joieria, disfresses,…

Aquesta edició s’ha dedicat a remarcar la importància de reduir els plàstics en la rutina diària de les persones, sobretot els que son d’un sòl ús. Per això, es van organitzar varis tallers infantils per conscienciar sobre el medi ambient i la sostenibilitat, en línia amb la campanya #OlimpicBlue: experimentació sensorial, manualitats, reciclatge, jocs cooperatius… dinamitzats per un equip de noies educadores. A més, el Centre Municipal de Vela va fer l’aportació de jocs gegants de fusta que vela.cat va crear per impulsar coneixements relacionats amb el mar. Aquests es van col·locar a l’esplanada on es trobava la carpa d’informació i va ajudar a tots els que s’acostaven a conèixer la salinitat del mar, veure de quins materials estaven fetes les veles, veure com les persones embruten la sorra…

Durant tot el cap de setmana s’ha animat el Marina Day amb música, zona de jocs, personatges animats com el Mickey Mouse… També hem comptat amb la presència de Sergi Shine que amb la seva música va amenitzar l’hora punta de vermut i de compres.

El temps va acompanyar a un Port Olímpic ple de visitants de totes les edats, des de famílies a turistes que, atrets per l’ambient del Marina Day, participaven en alguna de les activitats proposades. El punt àlgid va recaure en el moment d’entrega de premis del sorteig #JoSócOlimpicBlue, que es va realitzar a la zona de l’Olimpic Market el dissabte a partir de les 17:30h. Es van repartir més de 11 premis entre totes les persones que van realitzar compres a les paradetes del mercat, animant i implicant tant a venedors com a compradors.

Moltes gràcies a totes les empreses que van participar en el sorteig amb algun dels seus productes o serveis: BlueMagicCat, Sloppy Tunas, Gotland Charter, Becharter i BCNavalTours. També agrair a les empreses que van confiar un any més en Port Olímpic i van posar la seva paradeta al mercat, així com a l’equip organitzatiu del Olimpic Market per la seva bona feina. Per últim, donar les gràcies als visitants i totes les persones que van fer possible aquest cap de setmana, que van convertir aquesta destacable data en tot un èxit.

Comparteix / Comparte