nadal18

Donem la benvinguda al Nadal, tancant la Campanya Solidària que hem dut a terme durant aquest mes de desembre amb la recollida de roba i joguines. Port Olímpic s’ha convertit, durant aquest mes, en un punt de recollida de roba i de joguines perquè aquell que vulgui pugui acostar-se i fer la seva donació.

Veure “Com s’ha de fer?”

Port Olímpic es encaragará de lliurar, abans del 24, tot allò recollit aFormació i Treball, una entitat constituïda per Cáritas Diocesana de Barcelona. Més de vint anys han consolidat el que avui dia és Formació i Treball: un grup d’entitats que basen els seus pilars en l’autosuperació i l’anticipació als canvis, en l’elevat grau d’autofinançament i en el permanent treball en xarxa entre elles.

Gràcies a tots els que han participat hem aconseguit recaptar diverses caixes de roba i de joguines en perfectes condicions -entre puzles, peluixos, jocs de taula, carrets, llibres …- perquè les persones amb menys recursos puguin rebre en aquestes dates també el seu regal. D’altra banda, la roba recollida està en perfecte estat, rentada, plegada i dipositada en bosses,

Gràcies per fer arribar el Nadal a totes les llars. Bon Nadal!

Comparteix / Comparte