Sant Cristòfor, patró dels automòbils i protector dels viatgers, és una figura molt venerada des de fa segles en diversos llocs de la ciutat. La festa se celebra en honor de sant Cristòfol, personatge amb molta devoció a Barcelona al qual la tradició atribueix el fet d’haver prestat serveis a viatgers i vianants, de manera que es va convertir en patró.

El dia 10 de juliol a partir de les 13h, al voltant d’aquesta festivitat, una gran col·lecció de cotxes clàssics s’exposarà a les instal·lacions de Port Olímpic. Una gran data per als amants del motor.

PROGRAMA 10 DE JULIOL
11.00 h Exposició de vehicles històrics a la plaça de Sant Jaume.
11.30 h Recepció a l’Ajuntament de Barcelona i passejada per l’exposició.
11.45 h Concentració dels participants a la porta de l’Ajuntament per a dirigir-se al Saló de Cròniques.
12.00 h Acte institucional al Saló de Cròniques amb parlament del President de la Fundació Mutual de Conductors, Sr. Joan Badenes Prades i lliurament de plaques a les autoritats.
12.45 h Fi de l’acte.
13.00 h Recorregut dels vehicles històrics pel carrer de la ciutat, fins a la Capella de Sant Cristòfol del Regomir per rebre la benedicció, seguint pel carrer de Regomir, carrer Ample, plaça Duc de Medinaceli i passeig de Colom fins al monument. A la mateixa cantonada d’entrada a Les Rambles, aturada de la caravana uns minuts per ajuntar tots els vehicles participants per després continuar per La Rambla, plaça Catalunya, carrer Fontanella, Via Laietana, Avda. Litoral fins al Port Olímpic, al Moll de Gregal, estacionant els vehicles.

Comparteix / Comparte