ok_rally_mini

Un any més, el mes d’octubre comença amb la competició més esperada. De l’1 al 4 d’octubre torna el Rally Costa Brava Històric de Catalunya amb gairebé 100 cotxes de rally a la graella i més d’1.400 km per recórrer a tot gas.

Els motors comencen a sonar per preparar els 40 trams que separen la línia de sortida fins a la meta, perfilant la preciosa Costa Brava de Catalunya.

Com a únic punt de parada a Barcelona, Port Olímpic acull el final de l’etapa 2 i el tret de sortida a l’etapa 3.
Afició, emoció i nervis estaran en la línia de sortida. L’espectacle està servit!
Un rally per presenciar en primera persona i amb tota la família.

Anima’t a seguir aquest apassionant competició que, edició rere d’edició, no para de guanyar adeptes i seguidors per allà on passa!

T’esperem a Port Olímpic per viure aquest fascinant XII Rally Costa Brava Històric. L’emoció està servida!

Programació:

Dia 1: Lloret de Mar, ciutat d’inici de la competició, ja està llesta per viure l’espectacle automobilístic per excel·lència de la costa. El passeig marítim i el tram del parc Water World, seran els espais més concorreguts per viure en primera persona aquest apassionant rally històric.

Dia 2: Port Olímpic rep a tots els participants per tancar l’etapa 2 i donar la sortida a l’etapa 3. El rally més esperat de Barcelona i al costat del mar. Un emplaçament únic per viure aquesta inquietant competició.

Dia 3 i 4: Els participants segueixen el seu circuit cap a Lloret de Mar per tancar l’etapa 3, començar la 4 i premer l’accelerador per realitzar el millor temps. El dia 4 a Lloret de Mar es farà el lliurament de premis i podi als guanyadors d’aquest emocionant rally.

Mira el vídeo de presentació: AQUÍ

Llegada

Salida

Comparteix / Comparte