Parasailing

Entre totes les modalitats d’oci que ofereixen les diferents nàutiques de Port Olímpic: caiac, vela lleugera, motos d’aigua, chicken boat, bannana, paddle surf, wind surf, snorkel… avui destaquem el Parasailing.

El Parasailing pot ser és l’activitat menys coneguda de totes, ja sigui pel seu nom, o bé perquè creiem que la seva pràctica només es realitza a la Costa Brava.

El fet és que el Parasailing, traduït al català, seria el “paravelisme”. Però…¿què és realment, de què es tracta, quina durada té aquesta activitat?

Avui us expliquem la nostra experiència amb Corsa Nàutica a Port Olímpic.

El Parasailing és una activitat on es subjecta una, dues o fins a 5 persones des d’un paracaigudes arrossegat per una embarcació. A mesura que s’avança gràcies a la força del motor, fa que el vent infli el paracaigudes i es comenci a enlairar progressivament.

Tot comença amb la sortida d’una embarcació especialitzada amb aquest tipus d’activitats des de Port Olímpic. Un equip professional de dues persones preparen els arnés necessaris, el paracaigudes i l’armilla salvavides.

Una vegada a mar, mentre veiem tota la costa de Barcelona, ens col·loquem a la popa de l’embarcació, per lligar correctament el paracaigudes…i a volar!

Una sortida suau i sense ensurts, ni fiblades de clatell (com moltes persones poden pensar si desconeixen l’activitat).

Ara només queda gaudir de les vistes, del mar, de la brisa del Mediterrani i d’aquesta sensació relaxant a 120 metres sobre el mar.

parasailingviews

Una experiència que dura uns 15 minuts a l’aire, però degut a les bones sensacions que es tenen, el temps es converteix en 5 minuts psicològics.

A la baixada, pots tocar o no l’aigua, depèn dels gustos de cada persona. Sense dubte, i si el temps acompanya, recomanem mullar els peus, cames i fins i tot mig cos. Una sensació increïble!

Sense dubte, una experiència apte per a tots els públics que vulguin descobrir Barcelona des de l’aire, des d’un altre punt de vista, des de les altures, gaudint de la relaxació del moment així com la diversió que suposa aquesta experiència novedosa pel cos.

T’animes?

Per a més informació: Corsa Nàutica.

Preu per persona aprox. 90€

Aquí teniu un vídeo de l’activitat:

Comparteix / Comparte