passeigPortOlimpic

El passat mes de Juny es va finalizar la instal·lació d’un circuit tancat d’enregistrament amb càmeres de seguretat, amb visualització en remot des de les dependències de guàrdia urbana i Mossos d’Esquadra.

El projecte que es va iniciar al 2014, ha resultat ser novedós, tant per les característiques tècniques dels equips, com per l’autorització atorgada per la COMISSIÓ DE CONTROL DELS DISPOSITIUS DE VIDEOVIGILÀNCIA DE CATALUNYA (CCDVC). per gravar en via pública.

Aquest últim aspecte, s’ha aconseguit gràcies a la col·laboració estreta que es manté amb membres de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra.

La instal·lació, consta amb un total de 8 càmeres, (entre les quals es troba un dom.) de 5 megapixels amb visionat nocturn.

Les càmeres cobreixen els accessos principals del port així com el passadís que hi ha entre els locals d’oci de Mestral i les carpes.

El projecte que va ascendir a 27.000€, ha estat sufragat íntegrament per POBASA. Amb aquesta inversió, Port Olímpic espera millorar la seguretat de la zona.

Comparteix / Comparte