PortOl

Després d’aquests mesos de calor i de les ganes de gaudir del mar, han fet que Port Olímpic compleixi objectius finalitzat aquest mes d’agost.

Empreses nàutiques, escoles de vela, serveis i restaurants del port afirmen estar satisfets amb els clients rebuts durant els mesos de juny, juliol i agost. Un dels factors fonamentals, i raó de l’increment de visites rebudes en restauració, són les promocions realitzades, com els tan sol·licitats menús de grups, així com les promocions especials de benvinguda i els descomptes per les properes visites o menús especials.

Les empreses d’oci nàutic amb activitats com les motos d’aigua, parasailing, flyboard, dònut, banana o chickenboat estan sent les activitats estrella de Port Olímpic, afirma Ricard director de Corsa Nàutica.

D’altra banda, Hobie Center Barcelona, després de la seva recent incorporació al port, admet l’èxit rebut per a les sortides amb el seu particular sistema amb caiacs a pedals anomenat Hobie Mirage Caiacs, sens dubte el més triat pels seus clients.

L’Escola Port Barcelona destaca les inscripcions rebudes per a la realització de cursos de navegació i obtenció de títols, així com la seva nova activitat Barcelona Port Tour.

Per part del Centre Municipal de Vela, destaca l’èxit del seu casal d’estiu de juliol i agost amb màxima ocupació, perquè els més petits de la casa gaudeixin del mar i les seves activitats en un ambient amigable i educatiu.

A més, remarquen el gran èxit de les seves sortides rutinàries com són les sortides en vela lleugera, windsurf, el submarinisme, o el tan de moda paddle surf, que segueixen guanyant adeptes a aquestes divertides activitats.

A més, la recent incorporació de la marca Barcelona GT Tours amb les seves sortides en luxosos cotxes, com són els emblemàtics Ferrari, Lamborghini o Porche per la ciutat Comtal, es suma a l’àmplia varietat d’activitats d’oci que ofereix Port Olímpic en totes les seves instal·lacions.

Encara et queden dies d’autèntic estiu, així que no perdis l’oportunitat i visita aquí totes les empreses del Port Olímpic.

Comparteix / Comparte