escolaport
Port Olímpic informa de les últimes novetats d’Escola Port Barcelona:

Nous cursos professionals: necessaris per poder treballar en el sector nàutic a tot el món, ja que segueixen el conveni de formació STCW el qual estableix les normes mínimes per impartir formació nàutica de forma idèntica a totes les nacions.

Escola Port / Formació Professional del Mar està homologada per la Direcció General de la Marina Mercant per a impartir la major part de titulacions i certificats d’especialitat professionals, així com les actualitzacions de tots aquests cursos que els alumnes han de realitzar cada 5 anys.

Al web es mostren tots els cursos que ofereix Escola Port, el contingut i el seu preu. La major part d’aquests cursos tenen pràctiques obligatòries que es realitzen a les embarcacions d’Escola Port a Port Olímpic de Barcelona.

Destaquem el curs de Formació Bàsica en Seguretat. STCW que és imprescindible per a tot aquell que vulgui realitzar una activitat professional en el sector nàutic, ja sigui en vaixells d’esbarjo, pesquers, grans creuers, etc. Aquest curs és necessari per a activitats com a patrons d’embarcacions, mariners, hostesses de creuers, cuiners etc. Es pot veure la informació del curs en aquest link

A més Escola Port / Formació Professional del Mar ofereix als seus alumnes una borsa de treball amb ofertes d’ocupació d’empreses del sector. I es fan preus especials a persones que estan a l’atur perquè, gràcies a aquests cursos, se’ls obri la porta de poder optar a una feina en un sector que avui en dia està necessitat de professionals.

Descobreix totes les novetats d’Escola Port al seu blog.

Comparteix / Comparte