escolaport1

Després de molts anys de treball i experiència, Escola Port segueix contagiant la seva passió pel mar i expandeix la cultura nàutica amb novetats.

Escola Port amplia les seves aules dins de Port Olímpic amb l’adquisició d’un nou local al Moll de la Marina local nº 5 amb l’objectiu d’ampliar les aules i donar un millor servei als seus alumnes.

Aconsegueix els coneixements teòrics i pràctics indispensables per obtenir titulacions nàutiques: Escola Port ofereix cursos nàutics d’esbarjo en les seves instal·lacions de Port Olímpic i cursos nàutics professionals a les seves instal·lacions del Carrer Dr. Trueta 48 (Vila Olímpica).

A més, Escola Port té tota la seva flota d’embarcacions en el mateix Port Olímpic (Moll Mestral): sis embarcacions homologades per Generalitat de Catalunya amb les que els alumnes realitzen les seves pràctiques per a les titulacions nàutiques tant d’esbarjo com professionals.

Gràcies a aquestes noves instal·lacions, Escola Port ha ampliat el seu catàleg amb nous cursos de Llicència de Navegació els caps de setmana. Amb un major nombre d’alumnes i una oferta especial per a grups, Escola Port ha iniciat amb èxit aquest nou curs mantenint la qualitat de les seves formacions.

Vegi l’oferta Llicència de Navegació Escola Port

7 raons per triar Escola Port:
ÀMPLIA OFERTA DE CURSOS EN UN CENTRE HOMOLOGAT. Podràs realitzar la majoria dels certificats d’especialitat i titulacions nàutiques professionals i d’esbarjo més demandades.

INSTAL•LACIONS MODERNES TOTALMENT EQUIPADES. Les seves instal•lacions són modernes, climatitzades i estan equipades amb pissarres i pantalles digitals.

T’ASSESSOREN PER TROBAR FEINA. Les empreses busquen personal ben format i aquest és el compromís d’Escola Port. La seva borsa de treball s’actualitza constantment amb ofertes reals de diverses empreses del sector nàutic i marítim.

CALENDARIS ONLINE DE TOTS ELS CURSOS I ACTUALITZACIONS. La seva oferta de cursos i d’actualitzacions és molt àmplia. Podràs combinar diferents cursos en un curt espai de temps amb la seguretat que els calendaris es respecten i així obtenir la teva titulació en el menor temps possible.

CURSOS AL MILLOR PREU. Et ofereixen cursos de gran qualitat a preus competitius, preus que sempre milloren si realitzes més d’un curs.

AULA VIRTUAL GRATUÏTA. A Escola Port et faciliten gratis l’aula virtual aulanautica.org, des de la qual podràs estudiar el temari dels cursos, conèixer els instructors i realitzar simulacres d’examen.

COMPROMÍS DE QUALITAT I SATISFACCIÓ Són dels pocs centres de formació nàutica que compten amb un sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9001: 2015, el qual els permet analitzar i comprovar constantment que els serveis que oferim són de la màxima qualitat i responen als teus expectatives.

Comparteix / Comparte