concurso pintura port olimpic oleo sobre tela
La convocatòria per el Concurs d’Art 25 anys del Port Olimpic, organitzat juntament amb el Reial Cercle Artístic – Institut Barcelonès d’Art, portava oberta des del 27 de maig, perquè artistes de tota classe presentessin les seves obres amb lliure modalitat.

En total, es van presentar 13 composicions en diferents tècniques: dibuix, pintura a l’oli, fotografia i, fins i tot, escultura. Després d’una exhaustiva selecció i anàlisi per part d’un experimentat jurat, el guanyador va resultar l’artista Santial, amb la seva obra “Reflejos del Port Olímpic” un quadre fet en oli sobre tela.

El passat diumenge 11 de juny, durant l’Olimpic Market a Port Olímpic, es van presentar totes les obres seleccionades, es va realitzar l’entrega de premis i es van fer les mencions especials per a cada disciplina.

Totes aquestes creacions romandran a la venda al Port durant dos mesos, exposades entre el Centre Municipal de Vela, els diferents restaurants de les instal·lacions i l’edifici de Capitania, per tal que qualsevol interessat pugui comprar-les. Totes elles estaran identificades amb un número de telèfon i el seu preu corresponent.

Aquest concurs, amb “La Historia i Present del Port Olímpic” com a temàtica, pretén unir l’art i la cultura junt amb la historia del Port Olímpic d’una manera simbòlica, fent especial homenatge al recorregut que ha tingut el port al llarg d’aquests 25 anys.
_MG_0477 copia

Comparteix / Comparte