portolimpic-marina copia
El proper 9 de juny arrenca una nova edició de Marina Day, el Dia dels Ports Esportius. Es tracta d’una jornada molt especial i una data important per als membres i treballadors de Port Olímpic, ja que es donen a conèixer les possibilitats que tenen les seves instal·lacions, moltes d’elles desconegudes pels habitants de la ciutat.

El seu eslògan, “Barcelona: el port i el mar són teus”, pretén acostar Port Olímpic a la ciutadania, atraient a turistes però sobretot a famílies de la ciutat comtal perquè puguin concebre’l durant tot l’any com una porta d’accés al mar.

Amb motiu de la celebració del Marina Day, Port Olímpic s’ambientarà amb la versió més estiuenca del singular Olimpic Market, el mercat artesanal de roba i complements. Durant tot el cap de setmana -9 i 10 de juny-, deixa’t acompanyar per aquest esdeveniment, la millor música en directe, gelats, fruita, llits elàstics, pintura … i diverses activitats infantils i per a adults.

A més, les terrasses i restaurants del port queden obertes durant tota la jornada amb menús i degustacions especials, per complementar gastronòmicament aquesta inigualable oferta.

Les instal·lacions de Port Olímpic són la porta de Barcelona al mar, oberta i accessible a tots, i hem d’aprofitar les infinites opcions i possibilitats que ens brinda aquesta joia de la nostra geografia.

Comparteix / Comparte